Новини

PROSTO приймає заявки на тимчасову релокацію працівників ЦНАП

 6 Монтажна область 1 копія 14

У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України, багато працівників ЦНАП втратили можливість працювати за основним місцем роботи і вимушені були виїхати в інші області.

За зверненням Мінцифри Проект PROSTO надає підтримку працівникам ЦНАП, які втратили можливість працювати за основним місцем зайнятості, та організовує і оплачує їх тимчасову роботу у ЦНАП у більш безпечних територіях України.

Наразі пропонується тимчасова релокація до таких ЦНАП:

- Баранинської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області (1 особа)
- Оноківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області (2 особи).

До участі запрошуються керівники та персонал ЦНАП з таких областей: Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська області, м. Київ, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.

Пріоритет віддається представникам областей, де наразі ведуться активні бойові дії: Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.

Детальна інформація щодо умов тимчасової релокації:

  1. Готовність виконувати завдання адміністратора ЦНАП, надання адмінпослуг ВПО та інші, потреба у яких виникає, зокрема щодо роботи ЦНАП як і центру гуманітарної допомоги або ж різних питань гуманітарного спрямування.
  2. Оплата Проектом тимчасової роботи здійснюється на картку особи кожні 2 тижні, з розрахунку 13 500 грн на місяць.
  3. Під час релокації не проводиться виплата заробітної плати за основним місцем роботи.
  4. Пошук житла здійснюється самостійно. Транспортні витрати не покриваються Проектом.
  5. Термін розгляду заявок – до 12 квітня 2022 року. Заявки оброблятимуться почергово до закриття вакантної посади. Тому заохочуємо Вас не відкладати заповнення форми.

Ви можете подати заявку на участь за посиланням: https://bit.ly/3ua9spP 
У разі запитань, звертайтеся до координаторки з інституційної підтримки Проекту PROSTO Марії Захарченко електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Станом на 7 квітня 16 працівників з 14 громад вже скористалися цією можливістю.

MAP transf 01