Новини

Психологічна підтримка співробітників ЦНАП — новий набір

Центр надання адміністративних послуг в усі часи – це люди. Сьогодні працівники ЦНАП проявляють особливу стійкість, часто працюючи на межі своїх можливостей. За таких навантажень дуже важливо пам’ятати піклуватися про себе, відновлювати власний психоемоційний ресурс.  Проєкт PROSTO оголошує новий набір у групи в межах пілотної програми кризової психологічної підтримки для працівників ЦНАП та інших посадових осіб ОМС, які надають адміністративні послуги. 

14 05

Ми оголошуємо набір у закриті групи, де ви зможете:

1) отримати поради від професійних кризових психологів(-инь) щодо технік комунікації з клієнтами в кризових станах; 

2) ознайомитись із техніками самовідновлення; 

3) у колі колег обмінятись досвідом роботи в екстрених умовах. 

Наразі Проєкт не проводить індивідуальні психологічні консультації, а пропоновані групові заходи є засобами екстреної допомоги. Зустрічі не є навчальними програмами, а дозволяють долучитися до групи однодумців, які щодня справляються з тими викликами, що й Ви. Водночас, зустрічі допоможуть Вам визначити особистий запит та продовжити індивідуальну роботу. 

Тренери:

Олена Трегубенко – військова психологиня, менторка проєкту реінтеграції ветеранів в межах Програми ООН із відновлення та розбудови. Надає психологічну допомогу ветеранам та їхнім родинам, вимушеним переселенцям та людям, які постраждали від воєнних дій. Спеціалізується на психологічній підтримці громад, які надають соціальні послуги ветеранам.

Тетяна Устінова – практикуюча психологиня та методистка Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Працює з вимушеними переселенцями, учасниками бойових дій та членами їхніх сімей. Здійснює підтримку фахівців із соціальної роботи в районних центрах соціальних служб. Психологиня Лінії підтримки Міжнародної організації міграції (Агентство ООН з питань міграції).

Формат участі:  Ви зможете взяти участь у трьох групових зустрічах, які відбуватимуться раз на тиждень. Група складається з 8-12 осіб. 

Дати зустрічей: 24 травня, 31 травня, 7 червня, 12:00-13:30.

Перед початком групової роботи кожна особа, що заповнила анкету, проходить індивідуальну 15-хвилинну бесіду з психологом-тренером групи (зручним способом зв’язку).

Технічні аспекти: 

  • робота групи відбувається на онлайн-платформі Zoom; 
  • у учасників мають бути увімкнені камери та робочі мікрофони;
  • відеозапис та скріншоти під час зустрічі забороняються, а відповідні учасники в разі порушення вилучаються з заходу.

ВАЖЛИВО! На час участі у зустрічі учаснику необхідно перервати робочий процес, перебувати окремо від відвідувачів та сторонніх осіб.

Прийом заявок триває до 19 травня 2022 року включно, але може завершитись раніше в разі набору максимальної кількості осіб.

Щоб стати частиною групи просимо заповнити форму.

Результати опрацювання заявок з усіма необхідними даними для участі обов’язково будуть повідомлені заявникам на електронну пошту учасника.