Новини

Розпочався другий набір Навчальної платформи для керівників ЦНАП

9 березня розпочала роботу друга група Навчальної платформи для керівників ЦНАП. Загалом на участь у Навчальній платформі подали заявки 75 учасниць та учасників (83% - жінки, 17% - чоловіки) практично з усіх областей України (з 23).

Відібрано до навчання 30 учасниць та учасників (83% - жінки, 17% - чоловіки) з різним досвідом - від новопризначених в 2023 році до більш досвідчених колег, які працюють як керівники ЦНАП вже біля 10 років. Окрім цього, учасники представляють різні за розміром громади - від 4 800 мешканців до 275 000.

слайд_зум_1.png
Попри відмінності керівниці та керівники вмотивовані разом шукати відповіді на спільні виклики - швидка зміна законодавства, емоційне навантаження, пошук можливостей розвитку для себе та команди. Присутні також керівники релокованих ЦНАП - сьогодні вони працюють в інших громадах, консультуючи переселенців зі своїх громад, але мріють, що зможуть знову сказати в теперішньому часі "Ми надаємо адміністративні послуги в нашій громаді". Навчання триватиме до 11 травня.

Agenda_090323.png
Програма Навчальної платформи для керівників ЦНАП